Служител на гръцкия ОФИ (Крит) е най-вероятният нов главен скаут на

...
Служител на гръцкия ОФИ (Крит) е най-вероятният нов главен скаут на
Коментари Харесай

ЦСКА привлича скаут от еврокошмар на Левски

Служител на гръцкия ОФИ (Крит) е най-вероятният нов основен скаут на ЦСКА, съобщи Труд. Става въпрос за българина Иван Славов. Той направи име като занаятчия в селекционната политика на ОФИ, работил е още в кипърския АПОЕЛ на същата позиция. Договорът на 37-годишния Славов с отбора от остров Крит изтича това лято.

Славов има солиден опит в скаутската и анализаторска активност. Пловдивчанинът дори е бил на работа в британския гранд Арсенал през 2018 година при тогавашния основен скаут на лондончани и сегашен състезателен шеф на немския Щутгарт - Свен Мислинтат, а по-късно в България е анализатор в щаба на Красимир Балъков в националния тим през 2019 година. По-късно заема същата позиция ЦСКА 1948 през сезон 2020/2021, а през идната акция е част от екипа на Азрудин Валентич в Ботев Пловдив.

ОФИ (Крит) е известен в България най-много с елиминирането на Левски от КНК 1987/88 година Тогава след 0:1 в първия мач в София, гърците печелят с 3:1 срещата- реванш и не престават напред в шампионата.
 ОФИ Крит избра Гатузо пред Ивайло Петев
ОФИ Крит избра Гатузо пред Ивайло Петев

Легендарният италианец ще работи в Гърция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР